Royal Adventure Weekend
116
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-116,page-parent,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

RAW 2018: THE UNSHAKEABLES

Het komt steeds dichterbij, het ruigste christelijke tienerweekend van Nederland: RAW! Vorig jaar hebben we een fantastische tijd gehad met elkaar. Van een tof openingsspel met honderden ballonnen tot gave meetings en inspirerende sprekers. We zien er weer enorm naar uit.

 

Het thema van dit jaar is: The Unshakeables.
Elke dag heb jij een keuze hoe je je leven wilt leven. Laat je je meeslepen door de grijze massa of durf je jouw kleuren te laten zien? Je hoeft je niets meer aan te trekken van de meningen van anderen of mee te doen met de nieuwste hype. Jij kunt kiezen voor een stevige basis en een vaste koers in je leven. Laat je niet gek maken door alles om je heen, maar sta op voor Jezus.

 

Bouw je leven op Zijn woorden en volg Zijn voorbeeld na, dan ontdek je hoe krachtig en stabiel een leven met Hem is. Je mag zijn wie je echt bent: Unshakeable.

Het ruigste christelijke tienerweekend
van Nederland!

Hoogstaande activiteiten

Houd jij van survivalbanen, grappige spellen, extreme activiteiten en lekker sporten? Of houd je meer van chillen en tegen elkaar gamen op groot scherm? Op RAW gaan we altijd voor hoogstaande activiteiten!

Diepgaande ontmoetingen

Tegelijkertijd gaan we de diepte in. Tijdens de meetings en in je eigen team is er ruimte om Jezus te ontmoeten én om nieuwe vriendschappen te sluiten. Naast alle fun is RAW dé plek om helemaal jezelf te zijn.

Programma

Het programma van RAW is vol van sportieve uitdagingen en unieke teams. Soms doe je een battle in groepjes tegen elkaar, maar ook met z’n allen tegelijk. Daarnaast zijn er diverse meetings vol met intieme aanbidding en uitdagende sprekers. Tussendoor is er ruimte om te chillen in ‘The Crib’, waar je kunt genieten van games, muziek en toffe acts.

Tracks & Teams

Tijdens RAW wordt je ingedeeld in twee tracks op basis van je leeftijd: 

Track Jump: 12 t/m 14 jaar & Track Shine: 15 t/m 17 jaar.

We willen je de best mogelijke aandacht geven middenin een vol programma. Daarom word je binnen je Track ingedeeld in een Team met 5 á 6 deelnemers + een eigen teamleider.

Sprekers

Martin Koornstra

Wim Hoddenbagh

Hester Zoutman

Robbie van Veen

Foto’s: Lyuda Stinissen & Tim Termorshuizen

Medewerkers

Ben je 18+ en heb jij een passie voor tieners? Er zijn verschillende teams waar je je bij aan kunt melden. Je wordt gecoacht en toegerust door inspirerende leiders. Samen met zo’n 75 leiders in verschillende teams bouwen we aan een nieuwe generatie discipelen.

Je kunt bij het registeren aangeven in welk team je mee wilt werken.

Meer informatie of vragen?

Ik heb een vraagIk wil een gratis promopakket aanvragen

Kantoor

085 04915 35
raw@royalmission.nl

 

Kampadres

‘t Frusselt 30
8076 RE Vierhouten